Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Találós kérdés: melyik NB1-es csapat kapta a televíziós közv
  2013-12-07 20:26:15, szombat
 
  2013-12-07. 12:42
Találós kérdés: melyik NB1-es csapat kapta a televíziós közvetítésekből származó legnagyobb támogatást?

Az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szétosztotta a csapatok között a televíziós közvetítésekből származó bevételeket. Meglepő módon a legtöbb pénz, közel 36 millió forint a szurkolótáborral gyakorlatilag nem rendelkező MTK-nak jutott. A csak magyar labdarúgókat foglalkoztató Paks csapata viszont mindössze kétmillió forintot kapott.
Zoom
Nem a szurkolótábor mennyiségén van a hangsúly
Az MLSZ úgy próbálja ösztökélni a csapatokat arra, hogy fiatal magyar játékosokat szerepeltessenek, hogy a televíziós közvetítések után járó pénzből többet kap az, amelyik nagyobb számban szerepeltet ifjú magyar labdarúgókat. Az elképzelés önmagában jó. Hiszen az egész magyar labdarúgás közös érdeke az, hogy fiatal tehetségeink ne kallódjanak el, játéklehetőséghez jussanak.
A statisztika szerint az MTK csapatában szerepelt a legtöbb fiatal magyar
A mifocink.com megszerezte azt a táblázatot, mely azokat az összegeket tartalmazza, amelyeket a klubok kapnak. A számítások során az 1990. július 25. után született, MLSZ-nevelésűnek minősülő játékosok által a pályán eltöltött játékperceket vették figyelembe. Az egyes klubokra jutó összegeket úgy állapították meg, hogy a 16 klub összes ,,kedvezményezett" játékosa által a pályán eltöltött percek végösszegét arányosították az adott klub kedvezményezett játékosai által elért összes játékpercével.
Értékelendő az MLSZ hozzáállása, viszont talán igazságosabb lett volna, ha korhatártól függetlenül az összes magyar játékos pályán eltöltött játékperceit veszik figyelembe. Így a jelenleg legmagyarabb csapat, a Paks nem a lista legvégén kullogna. Bizonyára nekik is jól jött volna a költségvetésükbe plusz néhány millió.
Az MTK valahogy mindig jól jár
Az MTK valamilyen rejtélyes módon mindig jól jár. Erzsébetváros önkormányzata például minden évben több tízmillió forinttal támogatja a kék-fehér gárdát. A pénzosztogatást annak idején a szocialista-liberális kerületvezetés kezdte el, azonban a kényes témához a fideszes vezetésű önkormányzat sem mert hozzányúlni. Egyes vélemények szerint az Erzsébetvárosban otthonosan mozgó, jelenleg a fideszes EP-képviselőként Brüsszelben dolgozó Deutsch Tamás járta ki nekik a támogatást.

Némelyik csapatban alig van magyar játékos
Az hazai klubok többsége az utóbbi években sajnálatos módon inkább a külföldi légiósokat preferálja. Mellettük való érvként általában azt szokták felhozni, hogy ettől majd nőni fog a NB1-es meccsek színvonala, ez a pozitív változás azonban egyelőre még várat magára. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a légiósokkal teletűzdelt nemzetközi szereplést kiharcoló magyar klubok az idei szezonban minden idők leggyengébb teljesítményét nyújtották. A Videotont például az első fordulóban, a nem túlságosan rangos montenegrói Mladoszt Podgorica búcsúztatta.

Fradi-Újpest-összecsapás napjainkban...
A Ferencvárosban az utóbbi években csupán szórványban vannak magyar labdarúgók. Ennek ellenére a Fradi ismét meglehetősen gyenge szezont produkált. Pletykák szerint számos, tekintélyes összegért foglalkoztatott légiós inkább a budapesti éjszakai mulatókban szereti tölteni az idejét, a labdarúgás pedig csak másodlagos számukra.

A Paks és a Ferencváros csapata
Korlátozni kellene a légiósok számát
Több szakember az utóbbi időben ismét felvetette, hogy valamilyen módon maximalizálni kellene a légiósok számát. Régen volt egy szabály, melynek értelmében egyszerre legfeljebb három külföldi játékos lehetett a pályán egy időben. Ezt azonban az uniós csatlakozás miatt meg kellet szüntetni, ugyanis korlátozta az szabad munkaerő-áramlást. Sajnos amíg az MLSZ hozzáállása nem változik, addig remélni sem lehet, hogy érdemi változás történjen.
(Alfahír nyomán)
Kapcsolódó:
- Mindent a zsidókért, mindent a fociért - milliárdokkal támogatja az MTK-t a felcsúti Maradona

További részletek: http://kuruc.info/r/49/121239/#ixzz2mooQIgmE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: költségvetésükbe, szerepeltessenek, szurkolótáborral, erzsébetvárosban, közvetítésekből, foglalkoztatott, kedvezményezett, pénzosztogatást, ferencvárosban, arányosították, kerületvezetés, teljesítményét, szurkolótábor, gyakorlatilag, milliárdokkal, foglalkoztató, erzsébetváros, önkormányzata, képviselőként, játékperceket, maximalizálni, játékpercével, labdarúgókat, állapították, önkormányzat, közvetítések, tehetségeink, meglehetősen, szétosztotta, játékperceit, igazságosabb, legmagyarabb, végösszegét, tartalmazza, játékosokat, mennyiségén, televíziós közvetítésekből, csapatok között, legtöbb pénz, szurkolótáborral gyakorlatilag, csak magyar, szurkolótábor mennyiségén, csapatokat arra, televíziós közvetítések, elképzelés önmagában, egész magyar, statisztika szerint, legtöbb fiatal, összegeket tartalmazza, klubok kapnak, számítások során, pályán eltöltött, Magyar Labdarúgó Szövetség, EP-képviselőként Brüsszelben, Deutsch Tamás, Mladoszt Podgorica,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Bounty krémes  Tanuld meg ezt a versemet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Makszim Gorkij gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alázat  Sokan azt tartják  Nem számIt  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Egy lelki imádság  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Jó éjszakát  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Png kislány  Ami embereknek lehetetlen, az...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Esti kép  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Adakozás  Szívem  Bounty krémes  Png nő  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png fotel  Png nő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A kételkedés kezelése  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Idő  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
televíziós közvetítésekből, csapatok között, legtöbb pénz, szurkolótáborral gyakorlatilag, csak magyar, szurkolótábor mennyiségén, csapatokat arra, televíziós közvetítések, elképzelés önmagában, egész magyar, statisztika szerint, legtöbb fiatal, összegeket tartalmazza, klubok kapnak, számítások során, pályán eltöltött, egyes klubokra, adott klub, összes magyar, jelenleg legmagyarabb, lista legvégén, költségvetésükbe plusz, kék-fehér gárdát, pénzosztogatást annak, kényes témához, fideszes vezetésű, fideszes EP-képviselőként, hazai klubok, utóbbi években, külföldi légiósokat, pozitív változás, légiósokkal teletűzdelt, idei szezonban, első fordulóban, budapesti éjszakai, labdarúgás pedig, légiósok számát, utóbbi időben, uniós csatlakozás, szabad munkaerő-áramlást, felcsúti Maradona, költségvetésükbe, szerepeltessenek, szurkolótáborral, erzsébetvárosban, közvetítésekből, foglalkoztatott, kedvezményezett, pénzosztogatást, ferencvárosban, arányosították, kerületvezetés, teljesítményét, szurkolótábor, gyakorlatilag, milliárdokkal, foglalkoztató, erzsébetváros, önkormányzata, képviselőként, játékperceket, maximalizálni, játékpercével, labdarúgókat, állapították, önkormányzat, közvetítések, tehetségeink, meglehetősen, szétosztotta, játékperceit, igazságosabb, legmagyarabb, végösszegét, tartalmazza, játékosokat, mennyiségén, tekintélyes, leggyengébb, ferencváros, nevelésűnek, hozzáállása, szerepeltet, napjainkban, korhatártól, szórványban, kallódjanak, értékelendő, megszerezte, búcsúztatta, statisztika, összecsapás, függetlenül, montenegrói, csatlakozás, megemlíteni, brüsszelben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.